Grandola, opponering och annat planerande, när blir man vuxen?

Jag har en fundering när jag sitter här och äter min egenrostade grandloa.
När blir man vuxen? Sitter och skriver opponering och ska snart kastas ut i arbetslivet.
Har hela skrivbordet fullt med lappar, stipendiumansökningar och telefonnummer.

känns konstigt att det snart är på riktigt, elle ja iallfall vietnam och jobb där.


Kan inte låte bli att drömma mig tillbaka till Hong Kong och denna fantastiska uteservering

Toppless på en balkong mitt i centrala Göteborg?

Är det okej? en tanke som slog mig innan idag när jag låg i slottskogen och diskuterade allt mellan himmel och jord med en trevlig tjej. Om det är en balkong som är på hösta våningen då alla nakenbad kommer att vara överbefolkade? ;)

Jag är en av de alla tjejer (och killar) som inte gillar en vit bikini på en brum kropp, mär den fysiska bikinin är avtagen. Det blir allt poppulärare att besöka nakenbaden och jag har en kompis som sa att saltholmen är så packad på sommaren att du måste vara där tidigt på morgonen för att få en plats, annar är det bättre att du hittar på något annat under dagen om du inte vill klämma ner dig någon stans i mitten. mysigt och gossigt

haha, vi diskuterade så mycket kul idag. Visst är det intressant att vissa anser att de har en bestämd plats på standard stället. Det där är hennes stol och alla andra stammisar vet det också, men kommer det någon ny och tar platsen utan att veta om denna oskrivan regel uppstår kalabalik? började fundera på det själv och kom fram till att jag ofta tar liknade platser på bussar och flygplan, utan att jag tänkt på det innan.

tänkvärt!

Har jag nämnt att jag älskar skor

kände mig kreativ i förra veckan, resultatet blev en tavla

Love!

Uppsats läsande i solen

Jag hade en fantastiskt trevlig kväll igår. Fikade med Karin på SoHo. vi hade hur mycket som helst att prata om och jag var inte hemma fören kl 21. Den tjejen kan man lita på altså.

Nu ska jag ut i solen och sätta mig och läsa igenom en uppsats. Detta är det sista vi gör nu innan examinationen. det känns bra. Imorse gick jag förbi glada studenter i parken och kom på att det nu var 3 år sedan jag själv stod och hoppade på ett flak. Det blir inget flakhoppande i år för min del men jag tar en textilekonomexamen. det är inte helt fel det heller!

Nej nu är det dax för mig att sätta gång och plugga!

en härlig bild ifrån ystad, här skulle jag vilja ligga och läsa min uppsats nu

Lundakarnevalen!

Tänkte så här på eftermiddagen pigga upp med några bilder ifrån lundakarnevalen!


charlotte och sanna på picknicken

Jag och syster

sandra och sanna, rose och falafel=)

helgen bjöd på det mest konstiga händelser!

Nu blir det bak med laila!

I'm Back

 

Jag har nu bara två veckor kvar i skolan på ett bra tag kanske för alltid. Jag examineras nästa fredag och då väntar jobb på riktigt. Eller ja inte helt på riktigt. Först ska jag flytta till vietnam och bo där iallafall 6 månader med min poljkvän som för tillfället har kinesisk postkod medan min är svensk.

 

Det ska bli helt underbart att flytta till ett annat land igen, så nu är tanken att bloggen startas upp igen. allt för att mina nära och kära ska kunna ta del av mina äventyr. Det är förstås bra ett plus om andra också vill följa min resa.


RSS 2.0