Graduation och flyg ifrån taiwan!

upp lite trötta och varma om något. var tvugna att sätta på aircondition, för nu ska det packas.. vi hade knapt börjat och det såg ut somm hej kom och hjälp mig!


vin hann inte färdigt, för det var dax för oss att ta oss upp till favokaffestället och köpa den sista kaffen och mackan för denna visiten i taiwan och bege oss till mötes rummet där alla som gick ut skulle komma inspringande!

här bjodes det på tårta och tårar. det var så sorgligt att säga hejdå till ashlie och de andra som gick ut. men hela dagen sprudlade av energi. överallt fanns ballonger och blommor och pressenter!

tiden gick allt för fort och plötsligt stod vi utanför och tog farväl av nunnan och emma som skulle stanna i två dagar till. vi begav oss in i taxin efter några fällda tårar. det kändes så konstigt att det var sista gången som vi skulle sitta i taxin på väg till flygplatsen, utan att komma tillbaka till dormet!

på flygplattsen blev det en tårdrypande farväl av karhtin som föjlt med oss till flygplatsen. hon hade gjort små personliga kort till oss alla. så söt..

Flygningen var nog den roligaste jag haft. ett tag hade vi rum i sky bar hotel i centrala bangkok, om vi inte skulle hinna med tåget. alla väntade orligt och ville hjälpa oss. vi beslutade tillslut att shoppa dagen efter och ta tåget nästa dag istället!

jenny kom med sitt plan också efter att ha stått som reserv.. hon slapp 24 timmar i bangkok som hon skulle ha haft annars.. så vi vinkade av hemme och begav oss in till bangkok och tog in på ett guest house!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0